GRANA

Πλαστικοποιητής Κονιαμάτων (Αντικαθιστά τον Ασβέστη)

Το GRANA είναι προϊόν σε υγρή μορφή βασισμένο σε ρητίνες και χρησιμοποιείται για την πλαστικοποίηση κονιαμάτων. Είναι ελεύθερο χλωριδίων και δεν επιδρά στο χρόνο πήξεως του τσιμέντου. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 4887.

 

PLAZPRUFE

Στεγανωτικό Μάζης & Ρευστοποιητής Πλαστικοποιητής Σκυροδέµατος

Το PLAZPRUFE είναι Στεγανωτικό µάζης, ρευστοποιητής και µειωτής νερού του σκυροδέµατος που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 5075 και ASTM C 494 τύπος A για την χρήση σε µείγµατα σκυροδέµατος. Στηρίζεται σε ειδικά χηµικά πρόσθετα και είναι σχεδιασµένο για γενικές χρήσεις ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του µίγµατος.

TUFMIX RG - SEALOPLAZ RETARDING

Επιβραδυντής Πήξεως Σκυροδέµατος

Πρόσθετο υγρό για την πλαστικοποίηση του σκυροδέµατος και µείωση του λόγου νερού /ύδατος µε επιβραδυντικές ιδιότητες. Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει και να επιβραδύνει την πήξη του σκυροδέµατος. Λιγνοσουλφονικής βάσης. Ελεύθερο χλωριδίων και αερακτικών. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S 5075 και ASTM 494 τύπος D.

TUFPLAST

Οικοδοµική Ρητίνη - Συγκολλητικό Κονιαµάτων

Ειδική ρητίνη που προστίθεται κατά την ανάδευση στα κονιάµατα βελτιώνοντας τις ιδιότητες τους. Αντέχει στο αλκαλικό περιβάλλον τσιµέντου και καθιστά τον χρόνο ζωής των απεριόριστο. Αδιαβροχοποιεί τα κονιάµατα καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση και εφαρµογή σε χώρους µε ισχυρές αρνητικές πιέσεις. Προσδίδει ελαστικότητα στο κονίαµα ενώ παράλληλα αυξάνει την αντοχή του στην τριβή, την θλίψη και την κάµψη.

 

ΙΝΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ

Ίνες Πολυπροπυλενίου

Οι ίνες πολυπροπυλενίου είναι αρκετά διαδεδομένες λόγω του χαμηλού κόστους και της χημικής τους αδράνειας. Δρουν όταν το μπετό βρίσκεται στην πλαστική του φάση, όπου δεν έχει αναπτύξει αρκετές ελαστικές αντοχές και τείνει να ρηγματωθεί.

TUFMIX - PLAZ

Πλαστικοποιητής Κονιαµάτων (Αντικαθιστά τον ασβέστη)

Προϊόν σε υγρή μορφή βασισμένο σε ρητίνες και χρησιμοποιείται για την πλαστικοποίηση κονιαμάτων. Είναι ελεύθερο χλωριδίων και δεν επιδρά στον χρόνο πήξεως του τσιμέντου. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 4887.

 

TUFPRUFE - SEALOPRUF

Στεγανωτικό Μάζης Σκυροδέµατος

Προσθετικό υγρό, το οποίο δίνει πλήρη και µόνιµη υδατοστεγάνωση άοπλου, οπλισµένου, έτοιµου και προκατασκευασµένου σκυροδέµατος. Δεν περιέχει χλωριούχο ασβέστιο κι έτσι δεν µπορεί να προκαλέσει διάβρωση των ενσωµατωµένων µετάλλων και σε καµία περίπτωση δεν επηρεάζει τον χρόνο πήξεως του τσιµέντου ΠΟΡΤΛΑΝΤ.

 

TUFMIX WR - SEALOPLAZ

Ρευστοποιητής - Πλαστικοποιητής Σκυροδέµατος

Πλαστικοποιητής και µειωτής νερού του σκυροδέµατος. Στηρίζεται σε ειδικά χηµικά πρόσθετα και είναι σχεδιασµένο για γενικές χρήσεις ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του µίγµατος. Είναι ελεύθερο χλωριδίων, δεν περιέχει αερακτικό και µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε όλων των ειδών τις σκυροδετήσεις. Συµβατό µε όλα τα είδη τσιµέντων. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 5075 και ASTM C494.

 

TUFMIX RH - SEALOFROST

Αντιπαγετικό - Επιταχυντής Σκυροδέµατος

Πρόσθετο υγρό υλικό για την χρήση ως επιταχυντού στο σκυρόδεµα και στα τσιµεντοειδή κονιάµατα. Δεν έχει χλωριούχο ασβέστιο και χρησιµοποιείται και σε περιπτώσεις κατασκευών προέντασης ή εάν χρησιµοποιείται και τσιµέντο ταχείας πήξεως. Δίνει γρήγορη αντοχή, και βελτιώνει την αντοχή σε θλίψη. Διευκολύνει στο γρήγορο ξεκαλούπωµα και ανεβάζει την παραγωγικότητα. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές Β.S. 5075 και ΑSTM C 494 τύπος C.

 

SEALOCURE

Αντιεξατμιστικό του Σκυροδέματος

Το SEALOCURE είναι λευκό υγρό υλικό το οποίο εύκολα, οικονομικά και με αποτελεσματική μέθοδο κατευθείαν στο υγρό μπετό πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό πήξιμο χωρίς σκασίματα.

Συνεργάτες

logo

18χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών (γέφυρα Ρυσίου)
Τ.Θ. 499 Ν. Ρύσιο
Τ.Κ. 57001 Θέρµη - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 0030 23920 71479 - Fax 0030 23920 21779

e-mail: monotex@monotex.gr