MONOCOAT

Ασφαλτικό Γαλάκτωµα

Το MONOCOAT είναι ασφαλτικό υδατοδιαλυτό γαλάκτωµα καφέ χρώµατος σε µορφή πολτού. Παρασκευάζεται από άσφαλτο και νερό σε συνδυασµό µε ειδικά πρόσθετα. Η µεµβράνη που δηµιουργείται µετά από την εξάτµιση του νερού δεν προσβάλλεται από αραιά οξέα ή βάσεις και διάφορα χηµικά διαβρωτικά υγρά. Δεν έχει αντοχή στα πετρελαιοειδή. Οικονοµική λύση για εφαρµογή ως αστάρι πριν την εφαρµογή των ασφαλτοπάνων. Εφαρµόζεται και για στεγάνωση περιµετρικών τοιχείων.

AQUAMAST

Ασφαλτική Μαστίχη

Το AquaMast είναι ασφαλτική µαστίχη ενός συστατικού. Παρασκευάζεται από άσφαλτο σε συνδυασµό µε ελαστοµερή πολυµερή, ειδικά πρόσθετα, πληρωτικά υλικά και µικρό ποσοστό οργανικού διαλύτη. Η επιφάνεια που δηµιουργείται µετά από την εξάτµιση του διαλύτη δεν προσβάλλεται από αραιά οξέα ή βάσεις και διάφορα χηµικά διαβρωτικά υγρά. Εφαρµογή σε στεγανοποίηση αρµών αλλά και στην σφράγιση των ασφαλτικών µεµβρανών.

ΦΥΛΛΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Ειδικός Φυλλοσυλλέκτης Υδρορροών

Πρόσθετο ειδικό τεµάχιο το οποίο αποτρέπει την σφράγιση των υδρορροών από φερτά ξένα σώµατα (φύλλα - βρωµιές) αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζει την σωστή λειτουργία των υδρορροών.

PRIMER No:1

Ασφαλτικό Βερνίκι / Λεπτόρευστο PRIMER

Το Primer No1 είναι ετοιµόχρηστο λεπτόρευστο αστάρι. Οικονοµικό επαγγελµατικό αστάρι πριν την εφαρµογή των ασφαλτοπάνων. Χρόνος στεγνώµατος 8 ώρες στους 20oC και 5 ώρες στους 35oC. Μεγάλη καλυπτικότητα περίπου στα 4 τετραγωνικά µέτρα το λίτρο.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ Φ 75

Ειδικός Εξαερισμός Ασφαλτοπάνων

Εξαερισµός στεγάνωσης Φ75. Χρησιµοποιείται σε δώµατα τα οποία έχουν εγκλωβισµένη υγρασία παράλληλα µε τη εφαρµογή των ασφαλτοπάνων. Για την καλή λειτουργία των εξαερισµών συνιστάται το τρύπηµα της πλάκας να γίνει έως του σηµείου που υπάρχει η εγκλωβισµένη υγρασία.

Συνεργάτες

logo

18χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών (γέφυρα Ρυσίου)
Τ.Θ. 499 Ν. Ρύσιο
Τ.Κ. 57001 Θέρµη - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 0030 23920 71479 - Fax 0030 23920 21779

e-mail: monotex@monotex.gr