TECHNONICOL

Η εταιρία Technonicol, ιδρύθηκε στην Μόσχα το 1993 και θεωρείται ένας από τους πέντε μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές στεγανωτικών υλικών και είναι ένας από τους τρεις Ρώσους ηγέτες της αγοράς θερμομονωτικών υλικών. Η συλλογή μας παρέχει πολλά είδη ασφαλτοπάνων και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επίσης, παράγει μαστίχες που χρησιμοποιούνται για την επίλυση διαφορετικών επισκευών. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα σε αυτοκόλλητα ασφαλτικά κεραμίδια, δημοφιλή ως προς την σχέση τιμής – απόδοσης. Παράγονται με άσφαλτο υψηλής ποιότητας.

 

GENERAL MEMBRANE

Ο Ιταλικός Οίκος General Membrane, δραστηριοποιείται στον τομέα των στεγανωτικών υλικών για την οικοδομική βιομηχανία. Η εταιρία θεωρεί την ποιότητα και την ευελιξία ως θεμελιώδης παράγοντες επιτυχίας, συνεπώς πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα τεχνολογία παραγωγής, έρευνα και ανάπτυξη. Η εξάπλωση των προϊόντων σε πάνω από 60 χώρες σε όλες τις Ηπείρους αντιπροσωπεύει το 40% της συνολικής παραγωγής, επιβεβαιώνοντας ότι η αγορά αναγνωρίζει την εταιρία, ως εταιρία εξαιρετικής ποιότητας.

 

SCARI

Η εταιρία Scari παράγει σκάλες σοφίτας ιδανικές για πρόσβαση σε μικρούς χώρους στο σπίτι.
Όλες οι σκάλες κατασκευάζονται στην Ιταλία και πιστοποιούνται σύμφωνα με το UNI EN 14975 :2007, το οποίο εγγυάται την σταθερότητα και την αξιοπιστία τους με την πάροδο του χρόνου.
Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται επιλέγονται προσεκτικά για να πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

 

TERAZID

Η TERAZID Ltd. είναι ο κορυφαίος Βουλγάρος κατασκευαστής κορυφαίων ποιοτικών χρωμάτων, σοβάδων, συγκολλητικών και μονωτικών υλικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 και τα τελευταία 23 χρόνια έχει γίνει κορυφαία μάρκα στην αγορά, συνδυάζοντας τις παραδόσεις στην παραγωγή δομικών υλικών με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Με την πάροδο των ετών, η TERAZID έχει κερδίσει πολλά βραβεία ποιότητας ως αναγνώριση για το έργο της εταιρείας, όπως:

  • Πιστοποιητικό για την πιο δημοφιλή μάρκα Business Superbrands Bulgaria.
  • Διεθνές βραβείο ποιότητας από το Trade Leaders 'Club.
  • Χρυσό μετάλλιο από τη Διεθνή Έκθεση του Πλόβντιβ.

Η εταιρεία παράγει...

  • Συστήματα θερμομόνωσης
  • Προϊόντα για κεραμικά και πέτρινα δάπεδα και επενδύσεις
  • Κόλλες με τσιμέντο, στρώσεις βάσης και σοβάδες
  • Αστάρια και προϊόντα εμποτισμού
  • Διακοσμητικά χρώματα και σοβάδες πρόσοψης
  • Στεγανοποιήσεις
  • Προϊόντα για εσωτερική διακόσμηση

JUTA

Η εταιρία Juta είναι μία εταιρία παραγωγής ευρείας γκάμας μεμβρανών στέγης στην Τσεχία. Η ιστορία της χρονολογείται από το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα, διαθέτει 14 μονάδες παραγωγής και απασχολεί 2000 εργαζόμενους. Η εταιρία συμβάλλει σημαντικά στις συνολικές εξαγωγές της Τσέχικης βιομηχανίας και εξάγει το 82% των συνολικών πωλήσεων του όγκου εξαγωγών. Θεωρείται πολύ επιτυχημένη εταιρία με ισχυρή δυναμική.

 

ISOLTEMA

Ο όμιλος Isoltema χαρακτηρίζεται στην παγκόσμια αγορά βουτιλικών στεγανωτικών υλικών, ως πρωταγωνιστής στον σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων. Τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί σε πάνω από 50 χρόνια δραστηριότητας, προέρχονται δέσμευση στην έρευνα και την ανάπτυξη, από την τεχνογνωσία και την εμπειρία καθώς και την ισχυρή ευελιξία της παραγωγής.

 

CLAUS

Από το 1973, σαράντα χρόνια παραγωγής, έφεραν την εταιρία και τον Ιταλικό σχεδιασμό σε πολλές χώρες του κόσμου. Η μεγάλη σειρά Claus που αποτελείται από φεγγίτες, περσίδες και ρολά, παρέχει κομψότητα απλότητα και πάνω από όλα ποιότητα στην κατασκευή των προϊόντων της τα οποία παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

 

Συνεργάτες

logo

18χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών (γέφυρα Ρυσίου)
Τ.Θ. 499 Ν. Ρύσιο
Τ.Κ. 57001 Θέρµη - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 0030 23920 71479 - Fax 0030 23920 21779

e-mail: monotex@monotex.gr