ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ποιοτικών και πιστοποιημένων υλικών καθώς και με ένα πλήθος εξειδικευμένων συνεργείων και τεχνικών σε όλη την Ελλάδα, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε πρόβλημα... ΜΟΝΩΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν....

  • Πανελλαδική αποστολή όλων των προϊόντων

    Πανελλαδική αποστολή όλων των προϊόντων

  • Συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα

    Συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα

  • Ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

    Ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

  • Πλήρη Τεχνική Υποστήριξη για την χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων

    Πλήρη Τεχνική Υποστήριξη για την χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2392071479 ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. περιγράφοντας το πρόβλημα ή θέτοντας το ερώτημά σας σχετικά με τα προϊόντα μας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.

Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα πεδία με * είναι υποχρωτικά.
Επιλέξτε ένα ή περισσότερα.
Περιγράψτε συνοπτικά τι αφορά το ερώτημά σας.
Επιλέξτε το κουτάκι πριν υποβάλετε την φόρμα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεργάτες

Μεγάλες εταιρίες με σημαντικό ερευνητικό έργο στον τομέα Μόνωση - Στεγάνωση - Προστασία, πρωτοπόρες στην Παγκόσμια αγορά, αποτελούν τους συνεργάτες μας και είμαστε αποκλειστικοί Διανομείς των προϊόντων τους μέσω δικτύου αντιπροσώπων μας στην Ελλάδα.

Με συνεχή έρευνα, επισκέψεις στις διακλαδικές εκθέσεις Παγκοσμίως, καθώς και τις συνεχείς μας αναζητήσεις, είμαστε πάντα μπροστά, επιβεβαιώνοντας το σλόγκαν μας ότι η ΜΟΝΟΤΕΧ, ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ των ειδικών δομικών υλικών στην χώρα μας.


TECHNONICOL

Η εταιρία Technonicol, ιδρύθηκε στην Μόσχα το 1993 και θεωρείται ένας από τους πέντε μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές στεγανωτικών υλικών και είναι ένας από τους τρεις Ρώσους ηγέτες της αγοράς θερμομονωτικών υλικών. Η συλλογή μας παρέχει πολλά είδη ασφαλτοπάνων και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επίσης, παράγει μαστίχες που χρησιμοποιούνται για την επίλυση διαφορετικών επισκευών. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη γκάμα σε αυτοκόλλητα ασφαλτικά κεραμίδια, δημοφιλή ως προς την σχέση τιμής – απόδοσης. Παράγονται με άσφαλτο υψηλής ποιότητας.

 


JUTA

Η εταιρία Juta είναι μία εταιρία παραγωγής ευρείας γκάμας μεμβρανών στέγης στην Τσεχία. Η ιστορία της χρονολογείται από το δεύτερο μισό του 21ου αιώνα, διαθέτει 14 μονάδες παραγωγής και απασχολεί 2000 εργαζόμενους. Η εταιρία συμβάλλει σημαντικά στις συνολικές εξαγωγές της Τσέχικης βιομηχανίας και εξάγει το 82% των συνολικών πωλήσεων του όγκου εξαγωγών. Θεωρείται πολύ επιτυχημένη εταιρία με ισχυρή δυναμική.

 


GENERAL MEMBRANE

Ο Ιταλικός Οίκος General Membrane, δραστηριοποιείται στον τομέα των στεγανωτικών υλικών για την οικοδομική βιομηχανία. Η εταιρία θεωρεί την ποιότητα και την ευελιξία ως θεμελιώδης παράγοντες επιτυχίας, συνεπώς πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, νέα τεχνολογία παραγωγής, έρευνα και ανάπτυξη. Η εξάπλωση των προϊόντων σε πάνω από 60 χώρες σε όλες τις Ηπείρους αντιπροσωπεύει το 40% της συνολικής παραγωγής, επιβεβαιώνοντας ότι η αγορά αναγνωρίζει την εταιρία, ως εταιρία εξαιρετικής ποιότητας.

 


ISOLTEMA

Ο όμιλος Isoltema χαρακτηρίζεται στην παγκόσμια αγορά βουτιλικών στεγανωτικών υλικών, ως πρωταγωνιστής στον σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων. Τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί σε πάνω από 50 χρόνια δραστηριότητας, προέρχονται δέσμευση στην έρευνα και την ανάπτυξη, από την τεχνογνωσία και την εμπειρία καθώς και την ισχυρή ευελιξία της παραγωγής.

 


SCARI

Η εταιρία Scari παράγει σκάλες σοφίτας ιδανικές για πρόσβαση σε μικρούς χώρους στο σπίτι.
Όλες οι σκάλες κατασκευάζονται στην Ιταλία και πιστοποιούνται σύμφωνα με το UNI EN 14975 :2007, το οποίο εγγυάται την σταθερότητα και την αξιοπιστία τους με την πάροδο του χρόνου.
Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται επιλέγονται προσεκτικά για να πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

 


CLAUS

Από το 1973, σαράντα χρόνια παραγωγής, έφεραν την εταιρία και τον Ιταλικό σχεδιασμό σε πολλές χώρες του κόσμου. Η μεγάλη σειρά Claus που αποτελείται από φεγγίτες, περσίδες και ρολά, παρέχει κομψότητα απλότητα και πάνω από όλα ποιότητα στην κατασκευή των προϊόντων της τα οποία παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

 


TERAZID

Η TERAZID Ltd. είναι ο κορυφαίος Βουλγάρος κατασκευαστής κορυφαίων ποιοτικών χρωμάτων, σοβάδων, συγκολλητικών και μονωτικών υλικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 και τα τελευταία 23 χρόνια έχει γίνει κορυφαία μάρκα στην αγορά, συνδυάζοντας τις παραδόσεις στην παραγωγή δομικών υλικών με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Με την πάροδο των ετών, η TERAZID έχει κερδίσει πολλά βραβεία ποιότητας ως αναγνώριση για το έργο της εταιρείας, όπως:

  • Πιστοποιητικό για την πιο δημοφιλή μάρκα Business Superbrands Bulgaria.
  • Διεθνές βραβείο ποιότητας από το Trade Leaders 'Club.
  • Χρυσό μετάλλιο από τη Διεθνή Έκθεση του Πλόβντιβ.

Η εταιρεία παράγει...

  • Συστήματα θερμομόνωσης
  • Προϊόντα για κεραμικά και πέτρινα δάπεδα και επενδύσεις
  • Κόλλες με τσιμέντο, στρώσεις βάσης και σοβάδες
  • Αστάρια και προϊόντα εμποτισμού
  • Διακοσμητικά χρώματα και σοβάδες πρόσοψης
  • Στεγανοποιήσεις
  • Προϊόντα για εσωτερική διακόσμηση

ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ

Ασφαλτόπανα

PRIMA PLAST ECO APP

PRIMA PLAST ECO APP

Πλαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη (ΑΡΡ) Άσχιστη πλαστοµερής µεµβράνη ιδανική για στεγάνωση οροφών. Εφαρµογή...
PRIMA PLAST APP

PRIMA PLAST APP

Πλαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη (ΑΡΡ) Ασφαλτική µεµβράνη ιδανική για στεγάνωση οροφών. Εφαρµογή µε φλόγιστρο....
PRIMA ELAST PLUS P SBS

PRIMA ELAST PLUS P SBS

Ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη (SBS) Ασφαλτική µεµβράνη ιδανική για στεγάνωση οροφών. Εφαρµογή µε φλόγιστρο....

Βοηθητικά

MONOCOAT

MONOCOAT

Ασφαλτικό Γαλάκτωµα Το MONOCOAT είναι ασφαλτικό υδατοδιαλυτό γαλάκτωµα καφέ χρώµατος σε µορφή πολτού....
PRIMER No:1

PRIMER No:1

Ασφαλτικό Βερνίκι / Λεπτόρευστο PRIMER Το Primer No1 είναι ετοιµόχρηστο λεπτόρευστο αστάρι. Οικονοµικό...
AQUAMAST

AQUAMAST

Ασφαλτική Μαστίχη Το AquaMast είναι ασφαλτική µαστίχη ενός συστατικού. Παρασκευάζεται από άσφαλτο σε...
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ Φ 75

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ Φ 75

Ειδικός Εξαερισμός Ασφαλτοπάνων Εξαερισµός στεγάνωσης Φ75. Χρησιµοποιείται σε δώµατα τα οποία έχουν...
ΦΥΛΛΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

ΦΥΛΛΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Ειδικός Φυλλοσυλλέκτης Υδρορροών Πρόσθετο ειδικό τεµάχιο το οποίο αποτρέπει την σφράγιση των υδρορροών...

 

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

ROOFING SHINGLE TANGO

ROOFING SHINGLE TANGO

Technonicol Αυτοκόλλητα Ασφαλτικά Κεραµίδια

Τα ασφαλτικά κεραµίδια είναι ελαφριά και εύκολα στην εφαρµογή. Είναι κεραµίδια οξειδωµένης ασφάλτου και µπορούν να εφαρµοστούν από κλίση στέγης 12 µοιρών και άνω. Το υλικό τοποθετείται κατευθείαν σε επιφάνειες Ο.S.B. ή PLYWOOD ή πέτσωµα. Η χρήση ασφαλτικής µεµβράνης συνιστάται αναλόγως την κλίση της στέγης ή την επιφάνεια αυτής.

Τεχνικό Φυλλάδιο

Read more

ROOFING SHINGLE SAMBA

ROOFING SHINGLE SAMBA

Technonicol Αυτοκόλλητα Ασφαλτικά Κεραµίδια

Τα ασφαλτικά κεραµίδια είναι ελαφριά και εύκολα στην εφαρµογή. Είναι κεραµίδια οξειδωµένης ασφάλτου και µπορούν να εφαρµοστούν από κλίση στέγης 12 µοιρών και άνω. Το υλικό τοποθετείται κατευθείαν σε επιφάνειες Ο.S.B. ή PLYWOOD ή πέτσωµα. Η χρήση ασφαλτικής µεµβράνης συνιστάται αναλόγως την κλίση της στέγης ή την επιφάνεια αυτής.

Τεχνικό Φυλλάδιο

Read more

ΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

ΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

Ασφαλτική Κόλλα σε συσκευασία Φύσιγγας 330cc

Ετοιµόχρηστη σφραγιστική και ασφαλτική κόλλα ασφαλτικών κεραµιδιών. Πρέπει να χρησιµοποιείται πάντοτε στην πρώτη σειρά των ασφαλτικών κεραµιδιών όπως και στα τελείωµατα.

Read more

ΚΑΡΦΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

ΚΑΡΦΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

Καρφιά Ασφαλτικών Κεραµιδιών

Γαλβανιζέ καρφιά πλατυκέφαλα για την στέρεη τοποθέτηση των ασφαλτικών κεραµιδιών. ∆εν σκουριάζουν. Για πέτσωµα µέχρι 0,8-1cm συνίσταται το καρφί µήκους 1,5. Για παχύτερο πέτσωµα χρησιµοποιούµε το 2 cm καρφί.

Read more

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ

Εξαερισµοί Ασφαλτικών Κεραµιδιών

Εξαερισµοί στεγών για εφαρµογή αεριζόµενης στέγης. Συνιστάται ένας εξαερισµός ανά 25 τετραγωνικά σκεπής. Από ειδικό πλαστικό που δεν αλλοιώνεται από την ηλιακή ακτινοβολία και θερµότητα.

Read more

ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ

Εδώ το γενικό για τα πρόσμικτα......

GRANA

GRANA

Πλαστικοποιητής Κονιαμάτων (Αντικαθιστά τον Ασβέστη)

Το GRANA είναι προϊόν σε υγρή μορφή βασισμένο σε ρητίνες και χρησιμοποιείται για την πλαστικοποίηση κονιαμάτων. Είναι ελεύθερο χλωριδίων και δεν επιδρά στο χρόνο πήξεως του τσιμέντου. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 4887.

 

Read more

TUFMIX - PLAZ

TUFMIX - PLAZ

Πλαστικοποιητής Κονιαµάτων (Αντικαθιστά τον ασβέστη)

Προϊόν σε υγρή μορφή βασισμένο σε ρητίνες και χρησιμοποιείται για την πλαστικοποίηση κονιαμάτων. Είναι ελεύθερο χλωριδίων και δεν επιδρά στον χρόνο πήξεως του τσιμέντου. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 4887.

 

Read more

PLAZPRUFE

PLAZPRUFE

Στεγανωτικό Μάζης & Ρευστοποιητής Πλαστικοποιητής Σκυροδέµατος

Το PLAZPRUFE είναι Στεγανωτικό µάζης, ρευστοποιητής και µειωτής νερού του σκυροδέµατος που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 5075 και ASTM C 494 τύπος A για την χρήση σε µείγµατα σκυροδέµατος. Στηρίζεται σε ειδικά χηµικά πρόσθετα και είναι σχεδιασµένο για γενικές χρήσεις ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του µίγµατος.

Read more

TUFPRUFE - SEALOPRUF

TUFPRUFE - SEALOPRUF

Στεγανωτικό Μάζης Σκυροδέµατος

Προσθετικό υγρό, το οποίο δίνει πλήρη και µόνιµη υδατοστεγάνωση άοπλου, οπλισµένου, έτοιµου και προκατασκευασµένου σκυροδέµατος. Δεν περιέχει χλωριούχο ασβέστιο κι έτσι δεν µπορεί να προκαλέσει διάβρωση των ενσωµατωµένων µετάλλων και σε καµία περίπτωση δεν επηρεάζει τον χρόνο πήξεως του τσιµέντου ΠΟΡΤΛΑΝΤ.

 

Read more

TUFMIX RG - SEALOPLAZ RETARDING

TUFMIX RG - SEALOPLAZ RETARDING

Επιβραδυντής Πήξεως Σκυροδέµατος

Πρόσθετο υγρό για την πλαστικοποίηση του σκυροδέµατος και µείωση του λόγου νερού /ύδατος µε επιβραδυντικές ιδιότητες. Έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει και να επιβραδύνει την πήξη του σκυροδέµατος. Λιγνοσουλφονικής βάσης. Ελεύθερο χλωριδίων και αερακτικών. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S 5075 και ASTM 494 τύπος D.

Read more

TUFMIX WR - SEALOPLAZ

TUFMIX WR - SEALOPLAZ

Ρευστοποιητής - Πλαστικοποιητής Σκυροδέµατος

Πλαστικοποιητής και µειωτής νερού του σκυροδέµατος. Στηρίζεται σε ειδικά χηµικά πρόσθετα και είναι σχεδιασµένο για γενικές χρήσεις ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του µίγµατος. Είναι ελεύθερο χλωριδίων, δεν περιέχει αερακτικό και µπορεί να χρησιµοποιηθεί σε όλων των ειδών τις σκυροδετήσεις. Συµβατό µε όλα τα είδη τσιµέντων. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές B.S. 5075 και ASTM C494.

 

Read more

TUFPLAST

TUFPLAST

Οικοδοµική Ρητίνη - Συγκολλητικό Κονιαµάτων

Ειδική ρητίνη που προστίθεται κατά την ανάδευση στα κονιάµατα βελτιώνοντας τις ιδιότητες τους. Αντέχει στο αλκαλικό περιβάλλον τσιµέντου και καθιστά τον χρόνο ζωής των απεριόριστο. Αδιαβροχοποιεί τα κονιάµατα καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση και εφαρµογή σε χώρους µε ισχυρές αρνητικές πιέσεις. Προσδίδει ελαστικότητα στο κονίαµα ενώ παράλληλα αυξάνει την αντοχή του στην τριβή, την θλίψη και την κάµψη.

 

Read more

TUFMIX RH - SEALOFROST

TUFMIX RH - SEALOFROST

Αντιπαγετικό - Επιταχυντής Σκυροδέµατος

Πρόσθετο υγρό υλικό για την χρήση ως επιταχυντού στο σκυρόδεµα και στα τσιµεντοειδή κονιάµατα. Δεν έχει χλωριούχο ασβέστιο και χρησιµοποιείται και σε περιπτώσεις κατασκευών προέντασης ή εάν χρησιµοποιείται και τσιµέντο ταχείας πήξεως. Δίνει γρήγορη αντοχή, και βελτιώνει την αντοχή σε θλίψη. Διευκολύνει στο γρήγορο ξεκαλούπωµα και ανεβάζει την παραγωγικότητα. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές Β.S. 5075 και ΑSTM C 494 τύπος C.

 

Read more

SEALOCURE

Αντιεξατμιστικό του Σκυροδέματος

Το SEALOCURE είναι λευκό υγρό υλικό το οποίο εύκολα, οικονομικά και με αποτελεσματική μέθοδο κατευθείαν στο υγρό μπετό πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό πήξιμο χωρίς σκασίματα.

Read more

ΙΝΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ

ΙΝΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ

Ίνες Πολυπροπυλενίου

Οι ίνες πολυπροπυλενίου είναι αρκετά διαδεδομένες λόγω του χαμηλού κόστους και της χημικής τους αδράνειας. Δρουν όταν το μπετό βρίσκεται στην πλαστική του φάση, όπου δεν έχει αναπτύξει αρκετές ελαστικές αντοχές και τείνει να ρηγματωθεί.

Read more

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Monotex     Monotex

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η ΜΟΝΟΤΕΧ καλύπτει με τα προϊόντα της όλη την γκάμα των προβλημάτων και των αναγκών για εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας στην κατασκευή Δομικών Έργων.

ΜΠΕΤΟΝ

Στεγανοποίηση – Πλαστικοποίηση – Αντισυρρικνωτικά - Αντιπαγετική προστασία - Αντιεξανεμιστική δράση υψηλών θερμοκρασιών - Εξουδετέρωση σκόνης - Βιομηχανικά δάπεδα - Συγκόλληση κ.λ.π.

ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑ

Θερμομόνωση – Ηχομόνωση – Πρέκια - Αντισεισμικά σενάζ - Υλικά που αντικαθιστούν τον ασβέστη - Προκατασκευασμένες τσέπες για συρόμενες πόρτες.

ΔΑΠΕΔΑ

Ρητίνες – Ηχομονωτικά - Κόλλες πλακιδίων - Μαστίχες.

ΟΡΟΦΕΣ

Ασφαλτόπανα σε όλους τους τύπους και θερμοκρασιακές αντοχές -Ασφαλτόπανα τύπου VERAL (Γαλλίας) - Επαλλειφόμενα ασφαλτικής και ακρυλικής βάσης. Αυτοκόλλητες αλουμινοταινίες - Πολυουρεθανικές μαστίχες.

ΣΤΕΓΕΣ

Μεμβράνες όλων των τύπων - Ασφαλτικά κεραμίδια - Παράθυρα στέγης όλων των τύπων – Σκίαστρα – Αντικουνουπικά - Σκάλες οροφής, Συγκολλητικές μαστίχες.

Και κάθε τι που έχει σχέση με ΜΟΝΩΣΗ – ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία

Η ίδρυση της ΜΟΝΟΤΕΧ Ο.Ε. είναι αποτέλεσμα μακράς πορείας και πείρας στον τομέα της εμπορίας και εφαρμογής μονωτικών υλικών του δημιουργού της, κ. Νικόλαο Παπαγιαννίδη, που ξεκίνησε το 1972 με την ίδρυση και τη Διεύθυνση των εταιριών ΒΕΤΟCEL B. Ελλάδος Ε.Π.Ε. και GRANOL Α.Ε.

Monotex

Η έλλειψη STANDARDS και εύρους εξειδίκευσης στα μονωτικά υλικά ήταν η αφετηρία για την ίδρυση της ΜΟΝΟΤΕΧ, η οποία ανέλαβε την εισαγωγή ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ με την πλήρη σημασία του όρου για να καλύψει το κενό και να δώσει αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα του τεχνικού κόσμου.

Σήμερα, η εταιρία αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο παραγωγής των μονωτικών υλικών της Ευρώπης και με σύστημα, σωστές επιλογές, ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, και σταθερές ποσότητες παρακαταθήκης, καλύπτει κάθε πρόβλημα στο χώρο της ΜΟΝΩΣΗΣ-ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Όλα μας τα υλικά καλύπτονται με Β.S, DIN, ASTM και διατίθενται μέσω δικτύου αντιπροσώπων σ' όλη την Ελλάδα.
Επίσης, όλα τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε έχουν πιστοποιητικό ISO καλής λειτουργίας.

Η αξιοπιστία των υλικών μας, η άμεση εξυπηρέτηση και η σωστή πολιτική τιμών είναι η εγγύηση για την περαιτέρω πορεία μας που στηρίζεται πάντα στην ΦΙΛΙΑ και ΕΚΤΙΜΗΣΗ των πελατών μας, τους οποίους ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

1972 : Το Betocel (ελαφρομπετόν) παρουσιάζεται στην Θεσσαλονίκη και οργανώνεται εργοστάσιο παραγωγής πλίνθων, πλακών Zolner στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

1976 : Ιδρύεται η Granol Hellas OE με δραστηριότητα στα έγχρωμα εξωτερικά επιχρίσματα.

1981 : Με την αποχώρηση του ιδρυτού μας κ. Νικ. Παπαγιαννίδη από την διεύθυνση των ανωτέρω εταιριών, ιδρύεται η ΜΟΝΟΤΕΧ ΟΕ με στόχο την εισαγωγή από το εξωτερικό, προηγμένης τεχνολογίας δομικών υλικών για την κάλυψη σοβαρών ελλείψεων της Ελληνικής οικοδομικής δραστηριότητας από αξιόπιστες λύσεις.

1982 : Έναρξη δραστηριότητας στο ιδιόκτητο κατάστημα επί της οδού Αιγαίου 68.

1988 : Επέκταση δραστηριότητας στην εισαγωγή ασφαλτοπάνων και ασφαλτικών μεμβρανών.

1990 : Αποκλειστική συνεργασία με την Γαλλική εταιρία MEPLE και εισαγωγή του ασφαλτοπάνου αλουμινίου BANALU.

1995 : Πρώτη εισαγωγή των ασφαλτικών κεραμιδιών.

1999 : Αγορά οικοπέδου και ανέγερσης ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στο Ν. Ρύσιο περιοχής Θέρμης Θεσσαλονίκης με επέκταση δραστηριότητας στα υλικά στέγης.

2002 : Επέκταση δραστηριότητας στις σκάλες εσωτερικού χώρου και παραθύρων στέγης με την Ιταλική εταιρία INLUX.

2009 : Επέκταση οικοδομικών χώρων και είσοδος στην παραγωγή και συσκευασία πρωτοποριακών υλικών πλέον, στην πατρίδα μας.

2016 : Έναρξη συνεργασίας με την TECHNONIKOL εισάγοντας εξαιρετικής ποιότητας ασφαλτόπανα και ασφαλτικά κεραμίδια.

2017 : Έναρξη συνεργασίας με την CLAUS προσφέροντας μοναδικής κατασκευής παράθυρα στην Ελληνική αγορά

2018 : Έναρξη συνεργασίας με την εταιρία GENERAL MEMBRANE

Monotex  inside1  

 

Συνεργάτες

logo

18χιλ. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών (γέφυρα Ρυσίου)
Τ.Θ. 499 Ν. Ρύσιο
Τ.Κ. 57001 Θέρµη - Θεσσαλονίκη
Τηλ. 0030 23920 71479 - Fax 0030 23920 21779

e-mail: monotex@monotex.gr